Castelli pánské cyklistické kalhoty INFERNO BIBSHORT 13001 Zobrazit v plné velikosti

Castelli pánské cyklistické kalhoty INFERNO BIBSHORT 13001

Pánské cyklistické kalhoty Castelli INFERNO BIBSHORT

Více informací

1 ks skladem

3 590,00 Kč

Pánské cyklistické kalhoty Castelli INFERNO BIBSHORT. Tyto kraťasy byly vyrobeny na základě požadavků cyklistů týmu Garmin Barracuda. Nekompromisní závodní kraťasy, ideální do horkých dnů. Na jejich výrobu bylo použito 7 různých materiálů, aby pomáhaly ochlazovat každou specifickou část. Mají Giro 3 jednovrstvé ukončovací lemy. Kapsu na vysílačku. Komfortní a vzdušnou antibakteriální vložku Progetto X2. Je doporučeno používat opalovací krém. ROSSO CORSA kvalita.

PROGETTO X2
Vložka tvořena dvěma nezávislými komponentami.
1.SKIN CARE LAYER - je jemná, elastická, bezešvá a antibakteriální vrchní vrstva, která má eliminovat jakékoliv oděrky na pokožce. Jednoduše se adaptuje tvaru vašeho těla a sedadla bez jakýchkoliv záhybů.
2.CUSHIONING LAYER - je to tlumící vrstva s multi-density pěny. Variabilní tloušťka zajišťuje komfort a tlumení tam kde je to potřeba.
3.GEL PADS - tři perforované gelové vložky jsou umístěny pod sedacími kostmi a prostatou, aby maximálně odlehčili těmto nejcitlivějším partiím vašeho pozadí.

ROSSO CORSA
Rosso Corsa je to nejlepší od Castelli.
Rosso Corsa produkty jsou určeny pro rychlost a výkon - rychlost skrze aerodynamiku a snížení hmotnosti, ale také rychlost tím, že pomáhá lidskému tělu pracovat na jeho maximální potenciál. Navrhujeme naše oděvy tak, aby usnadňovaly průtok krve do svalů, aby pomáhaly udržet tělo v jeho optimální provozní teplotě, a vyhladily proudění vzduchu kolem těla. Jsou testovány a zdokonalovány při běžné jízdě na silnici i v aerodynamickém tunelu.
Výrobek s logem Rosso Corsa představuje kategorický průlom v technologiích, takže když budete oblékat Rosso Corsa, víte, že jste získali proti soupeřům "nespravedlivou" výhodu. Tisíce hodin bylo věnováno úsilí zjistit, jak ušetřit tisíciny sekundy v každé fázi závodu. Toto úsilí bylo vždy součástí legendy Castelli.

  • Sezóna jaro / léto
  • Materiál kvalita ROSSO CORSA
  • Vložka PROGETTO X2

Produkt týdne

castelli-pro-mesh.jpg

vymena_zbozi_vanoce

doprava_zdarma.jpg

Technologie Castelli


Castelli cyklistická vložka Proggeto X2

Rychlý kontakt

Volejte castelli-cycling.cz zákaznickou linku 9:00 - 17:00

Telefon:+420 605 972878