Castelli pánské cyklistické kalhoty FREE AERO RACE 4 BIBSHORT KIT 19005 Zobrazit v plné velikosti

Castelli pánské cyklistické kalhoty FREE AERO RACE 4 BIBSHORT KIT 19005

Castelli pánské cyklistické kalhoty FREE AERO RACE 4 BIBSHORT KIT

Více informací

2 ks skladem

3 990,00 Kč

Pánské cyklistické kalhoty FREE AERO RACE 4 BIBSHORT KIT, nejprodávanější a najtestovanejší model cyklistických kalhot. Zaručené pohodlí v sedle kola, nové materiály, ještě pohodlnější a měkčí.

Designová verze KIT je modelová řada doladěna graficky k dresem aktuální kolekce. Není snadné najít jeden superlativ, aby vystihoval tyto kalhoty. Jsou komfortní, minimalistické a aerodynamické. Uspokojí váše nejvyšší požadavky na celodenní komfort.

Pro sezónu 2019 jsme udělali téměř nepatrné změny, které jsou ale důležité pro jejich vylepšení. Cyklistická vložka byla inovována o nový měkčí a elastičtější kontaktní materiál, díky kterému je kompletně bezešvá. Rovněž ukončovací lemy jsou ještě elastičtější a lépe drží kalhoty v pozici a umožňují použití kvalitního sublimačního potisku. Šle jsou lehčí, komfortnější a poskytují lepší oporu.

Naši testovací jezdci nyní říkají, že tyto FREE AERO RACE kalhoty jsou dosud naše nejlepší.

  • Materiál Vortex na stehnech s drobnými prohlubněmi pro zlepšení aerodynamických vlastností
  • Materiál Forza, s 38% obsahem Lycra®, pro perfektní usazení na těle
  • Minimalisticky navrženy síťované ploché šle vás udrží v suchu
  • Širší pružný lem GIRO4 na konci nohavic pro lepší držení a snížení tlaku
  • Konstrukce Doppio V přináší podporu a komfort břišní části těla
  • Ploché komfortní švy
  • PROGETTO X2 AIR, s bezešvou konstrukcí
  • Teplotní rozsah: 15 - 35 °C

 

Náš nekompromisní přístup při vytváření toho nejlepšího cyklo oblečení na světě, není nikde jinde lépe viditelný než na našich nových FREE AERO RACE 4 kalhotách. Je to produkt, který je vyvíjen neustále již 12 let, zlepšován a má za sebou již milion testovacích kilometrů. Tyto kalhoty dodáváme i jezdcům týmu SKY a dodávaly jsme je všem sponzorovaným týmům od roku 2007. Ale to není dostatečný důvod k tomu abyste si je koupili. Tito chlapíci však najedou ročně 30.000km tak jsme usoudili, že budou pro nás ideálními testovacími jezdci a mohou nám kontinuálně poskytovat jejich připomínky. A my je i posloucháme. A to je dobře pro vás, protože profesionálové požadují komfortní, minimalistické a aerodynamické kalhoty, které uspokojí jejich nejvyšší požadavky na celodenní komfort.

rosso corsa

Rosso Corsa je to nejlepší od Castelli.
Rosso Corsa produkty jsou určeny pro rychlost a výkon - rychlost skrze aerodynamiku a snížení hmotnosti, ale také rychlost tím, že pomáhá lidskému tělu pracovat na jeho maximální potenciál. Navrhujeme naše oděvy tak, aby usnadňovaly průtok krve do svalů, aby pomáhaly udržet tělo v jeho optimální provozní teplotě, a vyhladily proudění vzduchu kolem těla. Jsou testovány a zdokonalovány při běžné jízdě na silnici i v aerodynamickém tunelu.
Výrobek s logem Rosso Corsa představuje kategorický průlom v technologiích, takže když budete oblékat Rosso Corsa, víte, že jste získali proti soupeřům "nespravedlivou" výhodu. Tisíce hodin bylo věnováno úsilí zjistit, jak ušetřit tisíciny sekundy v každé fázi závodu. Toto úsilí bylo vždy součástí legendy Castelli.

vortex
Materiál Vortex s drobnými prohlubněmi, které zlepšují aerodynamické vlastnosti a poskytuje podporu svalům aniž by škrtil.
 
vložka progetto x2 air

Vložka tvořena dvěma nezávislými komponentami.
1.SKIN CARE LAYER - je jemná, elastická, bezešvá a antibakteriální vrchní vrstva, která má eliminovat jakékoliv oděrky na pokožce. Jednoduše se adaptuje tvaru vašeho těla a sedadla bez jakýchkoliv záhybů.
2.CUSHIONING LAYER - je to tlumící vrstva s multi-density pěny. Variabilní tloušťka zajišťuje komfort a tlumení tam kde je to potřeba.
3.GEL PADS - tři perforované gelové vložky jsou umístěny pod sedacími kostmi a prostatou, aby maximálně odlehčili těmto nejcitlivějším partiím vašeho pozadí.

  • Sezóna jaro / léto
  • Materiál kvalita ROSSO CORSA
  • Vložka PROGETTO X2 AIR

Produkt týdne

castelli-pro-mesh.jpg

vymena_zbozi_vanoce

doprava_zdarma.jpg

Technologie Castelli


Castelli cyklistická vložka Proggeto X2

Rychlý kontakt

Volejte castelli-cycling.cz zákaznickou linku 9:00 - 17:00

Telefon:+420 605 972878