Castelli pánské zateplené cyklistické 3/4 kalhoty CASTELLI SORPASSO DUE 17517 Zobrazit v plné velikosti

Castelli pánské zateplené cyklistické 3/4 kalhoty CASTELLI SORPASSO DUE 17517

Pánské zateplené cyklistické 3/4 kalhoty Castelli SORPASSO DUE

Více informací

1 ks skladem

3 690,00 Kč

Pánské zateplené cyklistické 3/4 kalhoty Castelli SORPASSO DUE, příjemně zateplené 3/4 kalhoty... Využijete je častěji než si myslíte. Nejkomfortnější model s naší nejlepší vložkou.

Naše nejlépe padnoucí 3/4 kalhoty ze zimní kolekce, vhodné do širokého spektra podmínek od mírných až po studené.

Špičkový a léty ověřený materiál Thermoflex Core2 v přední části a oblasti kolen pro extra ochranu. Zatím jsme nenašli lepší volbu, která by splňovala teplotní komfort, pohodlí a prodyšnost tohoto materiálu.

  • Thermoflex v zadní části a oblasti lýtek pro maximální pohyblivost
  • Stínovanýý nápis Castelli na postranním barevném pásu
  • 3D podpůrný pás v oblasti kříže a ploché švy pro extra komfort, výrazná vylepšení oproti původnímu modelu, které maximalizuje komfort těchto kalhot
  • Vložka Progetto X2 Air pro celodenní komfort
  • Reflexní YKK® Camlock zajišťovací zipy na kotnících a přiléhavé lemy GIRO³
  • Teplotní rozsah: 10 - 16 °C

 

Tajemství našich nejlepších zimních kalhot a jejich 3/4 verze je stejné

Sorpasso kalhoty s laclem jsou naše nejpropracovanějšími zimní kalhoty díky mimořádně široké škále teplotního komfortu a neskutečně propracovanému pohodlnému usazení na těle.

Úžasná kombinace materiálu Thermoflex Core2 a fleece Thermoflex. Materiál Core2 je vyroben z vnitřní strany z polyesteru z dutým jádrem a vnější strana z velmi odolného nylonu. Spolu tyto materiály poskytují vynikající izolaci při nízkých teplotách, kompresi a zároveň excelentní prodyšnost pro maximální komfort pro vaši jízdu.

Tato kombinace materiálů se chová skoro jako windstopper avšak nejvíce v částech kolem kolen a pánve. Pro rok 2017 jsme asi nejvíce inovovali bederní pás, který zvyšuje pohodlí, zlepšuje usazení na těle.

castelli rosso corsa

Rosso Corsa je to nejlepší od Castelli.
Rosso Corsa produkty jsou určeny pro rychlost a výkon - rychlost skrze aerodynamiku a snížení hmotnosti, ale také rychlost tím, že pomáhá lidskému tělu pracovat na jeho maximální potenciál. Navrhujeme naše oděvy tak, aby usnadňovaly průtok krve do svalů, aby pomáhaly udržet tělo v jeho optimální provozní teplotě, a vyhladily proudění vzduchu kolem těla. Jsou testovány a zdokonalovány při běžné jízdě na silnici i v aerodynamickém tunelu.
Výrobek s logem Rosso Corsa představuje kategorický průlom v technologiích, takže když budete oblékat Rosso Corsa, víte, že jste získali proti soupeřům "nespravedlivou" výhodu. Tisíce hodin bylo věnováno úsilí zjistit, jak ušetřit tisíciny sekundy v každé fázi závodu. Toto úsilí bylo vždy součástí legendy Castelli.

  • Sezóna podzim / zima
  • Materiál THERMOFLEX CORE DUE
  • Vložka PROGETTO X2 AIR

Produkt týdne

castelli-pro-mesh.jpg

vymena_zbozi_vanoce

doprava_zdarma.jpg

Technologie Castelli


Castelli cyklistická vložka Proggeto X2

Rychlý kontakt

Volejte castelli-cycling.cz zákaznickou linku 9:00 - 17:00

Telefon:+420 605 972878