Castelli pánský cyklistický dres AERO RACE 6.0 20011 Zobrazit v plné velikosti

Castelli pánský cyklistický dres AERO RACE 6.0 20011

Pánský cyklistický dres Castelli AERO RACE 6.0

Více informací

9 ks skladem

2 990,00 Kč

Pánský cyklistický dres Castelli AERO RACE 6.0, přiléhavý, lehký, jemný a přísně závodní dres v novém hávu. Pomůže zvýšit výkon, případně ušetřit energii během závodu i tréninku.

  • Materiál, konstrukce a střih jsou použity na základě CDF aero analýzy.
  • Navrženo pro aerodynamickou účinnost při rychlosti 30 až 55 km/h.
  • Konstrukce v oblasti ramen, která zlepšuje obtékání vzduchu.
  • Materiál Velocity Rev2 na ramenou a rukávech.
  • 3D síťovina na zádech, jako prevence proti přehřátí.
  • Elastické rukávy až po lokty s plochým ukončením bez lemu.
  • Kvalitní Zip YKK® Vislon po celé délce.
  • Kompresní lem kolem pasu udrží zadní prodloužené kapsy na svém místě.
  • Ochranné reflexní prvky.
  • Teplotní komfort: 18 - 32 ° C
  • Hmotnost (L): 119g
 
 

Dres z naší závodní kolekce Rosso Corsa, doporučujeme ho zejména cyklistům, kteří tráví v sedle kola opravdu hodně času.
Neocenitelný při závodech, či v horkých letních dnech.
Materiál, ze kterého je vyroben je jemný a proto není stavěn na mechanické zatížení, proto jej nedoporučujeme používat s batohem či kapsičkou.
Dres Aero Race 6.0 i kolekce RossoCorsa jsou velmi úzkého střihu, proto doporučujeme si prohlédnout naši velikostní tabulku, případně nás neváhejte kontaktovat a my vám rádi při určení velikosti poradíme.

zlomek vteřiny
Když jsme v Castelli vytvořili první aero dres pro silniční závody v roce 2006, každý si myslel, že jsme blázni. Tehdy se aero používalo pouze v triatlonu. Profesionální cyklistické oblečení tehdy znamenalo jen řízení odvodu vlhkosti.
Vyhrát Tour de France však můžete pouze s dresem, který je trochu víc než jen polyesterové tričko. Jelikož naši konzultanti v oblasti aerodynamiky předpokládali malé přínosy ve zvýšení rychlosti, tak jsme náš dres pojmenovali "Zlomek sekundy". Přesto jsme si řekli, že stojí za to pokračovat. Nakonec byly časové přínosy docela podstatné, a tak jsme začali revoluci v oblékání profi pelotonu.
Nyní jsme na v pořadí šesté velké revizi našeho dresu. Každá generace se stala více vzdušnou a s lepším střihem. Aero Race 6.0 výrazně profitoval z aero analýzy CFD ohledně umístění tkanin a švů při pozici jezdce. Stejnou zpětnou vazbu máme i od jezdců Týmu Sky. Verze 6.0 je zatím naším nejvíce aero a nejpohodlnějším dresem. Ale už pracujeme na verzi 6.1

rosso corsa

Rosso Corsa je to nejlepší od Castelli.
Rosso Corsa produkty jsou určeny pro rychlost a výkon - rychlost skrze aerodynamiku a snížení hmotnosti, ale také rychlost tím, že pomáhá lidskému tělu pracovat na jeho maximální potenciál. Navrhujeme naše oděvy tak, aby usnadňovaly průtok krve do svalů, aby pomáhaly udržet tělo v jeho optimální provozní teplotě, a vyhladily proudění vzduchu kolem těla. Jsou testovány a zdokonalovány při běžné jízdě na silnici i v aerodynamickém tunelu.
Výrobek s logem Rosso Corsa představuje kategorický průlom v technologiích, takže když budete oblékat Rosso Corsa, víte, že jste získali proti soupeřům "nespravedlivou" výhodu. Tisíce hodin bylo věnováno úsilí zjistit, jak ušetřit tisíciny sekundy v každé fázi závodu. Toto úsilí bylo vždy součástí legendy Castelli.

  • Sezóna jaro / léto
  • Materiál kvalita ROSSO CORSA

Produkt týdne

castelli-pro-mesh.jpg

vymena_zbozi_vanoce

doprava_zdarma.jpg

Technologie Castelli


Castelli cyklistická vložka Proggeto X2

Rychlý kontakt

Volejte castelli-cycling.cz zákaznickou linku 9:00 - 17:00

Telefon:+420 605 972878