Castelli pánský cyklistický dres  AERO RACE 4.1 SOLID JERSEY FZ 18004 Zobrazit v plné velikosti

Castelli pánský cyklistický dres AERO RACE 4.1 SOLID JERSEY FZ 18004

Castelli pánský cyklistický dres  AERO RACE 4.1 SOLID JERSEY FZ

Více informací

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

2 690,00 Kč

Castelli pánský cyklistický dres  AERO RACE 4.1 SOLID JERSEY, náš favorit AR 4.1 v jednobarevném šatě, látka byla vyromena přímo v barvě. Aerodynamický a přitom neskutečně pohodlný při nošení. Patří k nejprodávanějším dresům hlavně pro pohodlný střih, který dokonale přiléhá.

Při 40 km/h rychlosti ušetří přibližně 12 wattů v porovnání s běžným dresem!

  • Materiál Velocity Dry s aerodynamickou strukturou na přední straně a na ramenou, zajišťuje rychlejší odpařování a schnutí
  • Zajišťovací zip YKK® Camlock po celé délce dresu s ochranou proti skřípnutí na krku
  • Materiál Nervato v podpaží pro ještě lepší aerodynamiku
  • Silikonový elastický lem kolem pasu
  • ostře střižené lemy na ramenou ze síťoviny

 

JEDEN ZA VŠECHNY
Castelli FREE AR 4.1 SOLID JERSEY je výsledkem evoluce profesionálního závodního dresu, která trvala 4 roky. Je také prvním aero dresem, který "neodešel do důchodu", když v průběhu času nastoupili na trh aerodynamičtější modely. Aero Race 4.0 byl velmi rychlý a výjimečný v kombinaci klasického vzhledu a aero střihu, které vyhovovalo široké škále typů postav, nejen pro štíhlé závodníky. Při tvorbě modelu 4.1 jsme zvolili jiné směrování vláken. Je odlišné od profesionální cyklistiky, zaměřeno na pohodlí. Přidali jsme doplňky, které se zdály zbytečné, když jsme Aero Race 4.0 navrhovali pro vítězství na Giro d'Italia. Tento vylepšený model má zadní kapsu na zip, kapsičku na zip, která ochrání váš krk před skřípnutím, vylepšený materiál Velocity s drobnými aero důlky na přední části a šikmý střih kapes usnadňující přístup. To jej činí ideálním dresem pro všechny švihy, ať už sprintujete za vítězstvím, nebo si jen chcete udržet tempo s partou během nedělní vyjížďky.

rosso corsa

Rosso Corsa je to nejlepší od Castelli.
Rosso Corsa produkty jsou určeny pro rychlost a výkon - rychlost skrze aerodynamiku a snížení hmotnosti, ale také rychlost tím, že pomáhá lidskému tělu pracovat na jeho maximální potenciál. Navrhujeme naše oděvy tak, aby usnadňovaly průtok krve do svalů, aby pomáhaly udržet tělo v jeho optimální provozní teplotě, a vyhladily proudění vzduchu kolem těla. Jsou testovány a zdokonalovány při běžné jízdě na silnici i v aerodynamickém tunelu.
Výrobek s logem Rosso Corsa představuje kategorický průlom v technologiích, takže když budete oblékat Rosso Corsa, víte, že jste získali proti soupeřům "nespravedlivou" výhodu. Tisíce hodin bylo věnováno úsilí zjistit, jak ušetřit tisíciny sekundy v každé fázi závodu. Toto úsilí bylo vždy součástí legendy Castelli.

velocity dry

Lehká polyesterová tkanina, která jetéměř okamžitě suchá. Pružnost materiálu poskytuje luxusní komfort spolu s nesrovnatelným aerodynamickým střihem.

  • Sezóna jaro / léto
  • Materiál VELOCITY

Produkt týdne

castelli-pro-mesh.jpg

vymena_zbozi_vanoce

doprava_zdarma.jpg

Technologie Castelli


Castelli cyklistická vložka Proggeto X2

Rychlý kontakt

Volejte castelli-cycling.cz zákaznickou linku 9:00 - 17:00

Telefon:+420 605 972878